Om Eloso & Lanhistoria

Lanhistoria handlar om att samla ihop minnen av den svenska LAN-historien. I vårt land finns hundratals spännande berättelser som bara väntar på att få komma fram. Kanske har du sett saker ingen skulle förstå. Brutala köer till Joltcolan när törstiga gamers svärmar över kafeterian. Headshots på långdistans med lasersiktet som glittrar i skottögonblicket i sista sekunderna innan bomben går av. Alla de ögonblicken kommer gå förlorade i tiden som tårar i regnet. Det är dags att samla vår historia.

Eloso Förlag handlar om berättelser. Vi spänner från stenålder till rymdålder, och söker både det verkliga, det fantastiska och det som ligger däremellan.

På förlaget kan du hitta spel, böcker och läromedel. Vi ser oss som ett modern förlag där kanalerna bara är olika sätt att få ut bra berättelser. Vi tar gärna nya grepp och ger lika gärna ut spel som litteratur. Därför kan du hitta ett brett utbud på förlaget. Målet är alltid berättelser som bränner till, och som väcker nya tankar.

Att få skriva om den svenska LAN-historien är någon som ligger oss varmt om hjärtat, varför vi är mycket glada över att få denna möjlighet.

Eloso Förlag AB grundades 2015 och är baserat på det småländska höglandet i Nässjö kommun. Vi har även ett lokalt kontor i Umeå.

Eloso Förlag AB

Anneberg
559043-7314